Trčim za paketić!

Virtuelna humanitarna trka, Decembar 2022

Do kraja humanitarne trke je ostalo:

info.

PRIJAVI SE!

ORGANIZATOR

„Global Analitika“ Sarajevo

OPIS
Poštovani trkači i trkačice, nakon uspješno završene trke pod nazivom “Trčim za mir”, događaja koji je na planini Rujište kod Mostara okupio sve one koji žele doprinijeti promociji mira i zdravog života. Osim sportske karakteristike, ova trka je imala i humanitarni karakter, pri čemu smo sakupili i 800.00 KM za JU Dječiji dom u Mostaru.

Sada želimo opet obradovati mališane i djecu sa poteškoćama u razvoju, te organizujemo humanitarni događaj „Trčim za paketić“. Ideja je da svojim aktivnostima, trčanjem, šetnjom ili vožnjom bicikla prikupimo novčana sredstva kojim ćemo obezbijediti paketiće za djecu u Javnoj ustanovi Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidnih lica Drin Fojnica, a Vaša aktivnost će biti nagrađena medaljom.

Svaki paketić, osim slatkiša biće ukrašen i lično ispisanom porukicom ili crtežom za djecu, od djece. Osim uplate vaše kotizacije, možete i ispisati porukicu koju želite da predamo u Vaše ime!

Pravila
1. Registrujte se na link: https://forms.gle/ZQ1bg7b4ebxuyiD19
2. Izvršite uplatu dole navedenim uputstvom
3. Trčite, šetajte ili vozite biciklo koliko Vi želite, na lokaciji i u vrijeme koje Vama odgovara i snimite aktivnost pomoću aplikacija kao što su Garmin, Strava i sl
4. Link ili uslikan zaslon Vaše aktivnosti pošaljite na trci.za.mir@gmail.com
5. Preuzmite medalju i elektronsku diplomu

Dokaze aktivnosti, koje ste prošetali, istrčali, ili vozili biciklo, možete poslati do 25.12.2022. godine, a lokacija je po Vašem odabiru. Svijet je ipak globalno selo, a mi smo građani svijeta koji želimo ljepše društvo za djecu, pogotovo ona koja su manje sretna, da dočekaju i ove praznike, van svog doma.

Uputstvo za uplatu
Minimalan iznos uplate iznosi 20 KM ili 10 €. Prilikom ispunjavanja uplatnice navesti ime i prezime učesnika ili više njih ako se vrši grupna prijava.

Medalje se preuzimaju lično i besplatno u sljedećim gradovima: Čapljina, Banja Luka, Goražde, Jablanica, Konjic, Livno, Ljubuški, Maglaj, Mostar, Sarajevo, Stolac, Teslić, Tuzla, Zavidovići, Zenica i Žepce.
Ako želite da medalju šaljemo preporučeno poštom, potrebno je uplatiti dodatnih 5KM na iznos startnine, a iste ne šaljemo poštom van BiH, jer je događaj humanitarnog karaktera i troškove svodimo na minimum.

Details for payments in Bosnia and Herzegovina:
Udruženje Global Analitika
3387202254215110
Mula Mustafe Bašeskije 7, 71000 Sarajevo, BiH

Podaci za uplate na devizni racun:
Unicredit bank d.d.
Adresa banke: Marsala Tita 48
Udruzenje Global Analitika
Adresa Udruzenja: Mula Mustafe Baseskije 7
BA393387204854299528
UNCRBA22

Media Sponsors

register!

Registration for the race is done exclusively online.
Contact

E-mail: trci.za.mir@gmail.com

Web: www.trcimzamir.org

Mobile:
+387 66 461 363, +387 61 430 578

social media